Strukton Prefab Beton

We streven een toppositie na in onze sector. Daarom leveren we altijd maatwerk en ontwikkelen we onze producten en dienstverlening voortdurend.

Prefab betekent: produceren onder geconditioneerde omstandigheden. Daardoor zijn wij in staat altijd dezelfde hoge kwaliteit te garanderen. Door kant-en-klare elementen te leveren, verloopt het proces op de bouwplaats bovendien extra efficiënt. En, heel belangrijk: door elders te produceren zijn we maar kort op de bouwplaats. Dat betekent minder hinder voor de omgeving.

We streven een toppositie na in onze sector. Daarom leveren we altijd maatwerk en ontwikkelen we onze producten en dienstverlening voortdurend. Onderaan deze pagina presenteren wij ons werk en onze producten in drie overzichtelijke pagina’s voor civiele infra, rail en utiliteitsbouw.

Green Silence Wall
Een mooi voorbeeld van onze innovaties is de Green Silence Wall. Dit geluidscherm is gemaakt van Miscanthusbeton. Het gewas Miscanthus neemt tijdens de groei veel CO2 op en is als beton goed recyclebaar. Dubbel duurzaam dus. Vanwege deze uitzonderlijke milieuprestatie is de Green Silence Wall opgenomen in de Nationale Milieudatabase voor infrastructurele werken. En daar zijn we trots op.

Prefab voor civiele infra, rail en utiliteitsbouw
Wij denken graag met je mee voor prefab elementen voor tunnels, bruggen, viaducten, sluizen en aquaducten. Denk aan randelementen, stootplaten, balken, brugdekplaten en pijlers. Ook voor VDC-portaalpoeren, barriers en geluidschermen zijn we volledig toegerust. Voor de spoorinfrastructuur zijn we al jaren dé leverancier van een uitgebreid assortiment betonproducten. Van keerwanden in verschillende uitvoeringen tot kabelkokers in diverse modellen, van overwegplaten tot complete prefab perrons, wij maken het. Ook alle voorzieningen om wanden, gevels, balken en balkons voor elk soort gebouw te produceren hebben wij in huis. We hebben kennis van gains, stekken en natte knopen. Ook prefab elementen met esthetische betonkwaliteit volgens de CUR-aanbeveling 100 zijn bij ons in goede handen.

Bewezen kwaliteit
Alle voorschriften van Rijkswaterstaat en ProRail zijn bij ons bekend. Wij beschikken over diverse RIB-productcertificaten, het KOMO-certificaat en het CE-certificaat. Verder zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Al onze producten kunnen we produceren met duurzaam beton.

Bekijk onze certificaten

Strukton Prefab Beton - informatie

Westkanaaldijk 2, 3542 DA Utrecht


+31 (0)30 248 62 86

Strukton Prefab Beton - aanvragen

Westkanaaldijk 2, 3542 DA Utrecht


+31(0)30 248 62 86

Ons specialisme binnen Prefab Beton

Pagina

Civiele infra

Lees meer
Lees meer over Civiele infra

Pagina

Prefab Beton Rail

Lees meer
Lees meer over Prefab Beton Rail

Pagina

Utiliteitsbouw

Lees meer
Lees meer over Utiliteitsbouw

Pagina

Energietransitie

Lees meer
Lees meer over Energietransitie