Prefab Beton voor Civiele infra

Bekijk de Leaflets en Brochures van onze producten voor civiele infra

Wij denken graag met je mee voor prefab elementen voor tunnels, bruggen, viaducten, sluizen en aquaducten. Denk aan randelementen, stootplaten, balken, brugdekplaten en pijlers. Ook voor VDC-portaalpoeren, barriers en geluidschermen zijn we volledig toegerust. 

Prefab betekent: produceren onder geconditioneerde omstandigheden. Daardoor zijn wij in staat altijd dezelfde hoge kwaliteit te garanderen. Door kant-en-klare elementen te leveren, verloopt het proces op de bouwplaats bovendien extra efficiënt. En, heel belangrijk: door elders te produceren zijn we maar kort op de bouwplaats. Dat betekent minder hinder voor de omgeving.

Bewezen kwaliteit

Alle voorschriften van Rijkswaterstaat en ProRail zijn bij ons bekend. Wij beschikken over diverse RIB-productcertificaten, het KOMO-certificaat en het CE-certificaat. Verder zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Al onze producten kunnen we produceren met duurzaam beton.

Onderaan deze pagina presenteren wij ons werk en onze producten voor civiele infra in overzichtelijke leaflets met technische specificaties.

Strukton Prefab Beton - aanvragen

Westkanaaldijk 2, 3542 DA Utrecht


+31(0)30 248 62 86

Ons specialisme binnen Prefab Beton

Pagina

Prefab Beton Rail

Lees meer
Lees meer over Prefab Beton Rail

Pagina

Utiliteitsbouw

Lees meer
Lees meer over Utiliteitsbouw

Pagina

Green Silence Wall

Lees meer
Lees meer over Green Silence Wall