Prefab Beton voor Utiliteitsbouw

Prefab betekent: produceren onder geconditioneerde omstandigheden. Daardoor zijn wij in staat altijd dezelfde hoge kwaliteit te garanderen.

We hebben alle voorzieningen om wanden, gevels, balken en balkons voor elk soort gebouw te produceren. We hebben kennis van gains, stekken en natte knopen. Ook prefab elementen met esthetische betonkwaliteit volgens de CUR-aanbeveling 100 zijn bij ons in goede handen. Qua afwerking zijn kleuren en structuur aan zichtzijdes allemaal mogelijk.

Prefab betekent: produceren onder geconditioneerde omstandigheden. Daardoor zijn wij in staat altijd dezelfde hoge kwaliteit te garanderen. Door kant-en-klare elementen te leveren, verloopt het proces op de bouwplaats bovendien extra efficiƫnt. En, heel belangrijk: door elders te produceren zijn we maar kort op de bouwplaats. Dat betekent minder hinder voor de omgeving.

Bewezen kwaliteit

Alle voorschriften van Rijkswaterstaat en ProRail zijn bij ons bekend. Wij beschikken over diverse RIB-productcertificaten, het KOMO-certificaat en het CE-certificaat. Verder zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Al onze producten kunnen we produceren met duurzaam beton.

Onderaan deze pagina presenteren wij ons werk en onze producten voor utiliteitsbouw in overzichtelijke leaflets met technische specificaties.

Neem contact met ons op

Strukton Prefab Beton - aanvragen

Westkanaaldijk 2, 3542 DA Utrecht


+31(0)30 248 62 86

Ons specialisme binnen Prefab Beton

Pagina

Civiele infra

Lees meer
Lees meer over Civiele infra

Pagina

Green Silence Wall

Lees meer
Lees meer over Green Silence Wall

Pagina

Prefab Beton Rail

Lees meer
Lees meer over Prefab Beton Rail