Prefab Beton Rail

Voor de spoorinfrastructuur zijn we al jaren dé leverancier van een uitgebreid assortiment betonproducten. Van keerwanden in verschillende uitvoeringen en prefab perrons tot kabelkokers in diverse modellen en overwegplaten, wij maken het.

Voor de spoorinfrastructuur zijn we al jaren dé leverancier van een uitgebreid assortiment betonproducten. Van keerwanden in verschillende uitvoeringen en prefab perrons tot kabelkokers in diverse modellen en overwegplaten, wij maken het. In onze productcatalogus staan alle railinfraproducten met uitgebreide specificaties, inclusief NS-codes.

Prefab betekent: produceren onder geconditioneerde omstandigheden. Daardoor zijn wij in staat altijd dezelfde hoge kwaliteit te garanderen. Door kant-en-klare elementen te leveren, verloopt het proces op de bouwplaats bovendien extra efficiënt. En, heel belangrijk: door elders te produceren zijn we maar kort op de werklocatie. Dat betekent minder hinder voor de omgeving.

Bewezen kwaliteit
Alle voorschriften van Rijkswaterstaat en ProRail zijn bij ons bekend. Wij beschikken over diverse RIB-productcertificaten, het KOMO-certificaat en het CE-certificaat. Verder zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Al onze producten kunnen we produceren met duurzaam beton.

Onze catalogus met Rail producten

We hebben een ruim assortiment Prefab Beton producten voor de spoorinfrastructuur

Bekijk catalogus

Neem contact met ons op

Strukton Prefab Beton - aanvragen

Westkanaaldijk 2, 3542 DA Utrecht


+31(0)30 248 62 86

Ons specialisme binnen Prefab Beton

Pagina

Utiliteitsbouw

Lees meer
Lees meer over Utiliteitsbouw

Pagina

Civiele infra

Lees meer
Lees meer over Civiele infra

Pagina

Green Silence Wall

Lees meer
Lees meer over Green Silence Wall